HOLDBESKRIVELSER

Puls og StyrkePuls og styrke er en god blanding af cardio- og styrketræning. Vi har fokus på at komme omkring kroppens store muskelgrupper, at få pulsen op, samt have det sjovt! Øvelserne er på tid, så du sætter selv rammen for hvor mange gentagelser du ønsker at lave. På den måde kan alle være med, uanset om du er øvet eller nybegynder til at træne. Øvelserne laves med forskellige redskaber eller med din egen kropsvægt.
Hit Fit DanceHit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime. Vi tager udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser til hits fra 50'erne og fem til nu! Koreografierne er forholdsvis simple, så du behøver ikke få dem gennemgået først, men derimod blot følge instruktøren.
En Hit Fit Dance time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super varm og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top!
Funktionel Cross / Ole Busk.FC holdet er en meget hård træningsform der kombinerer Hiit træning, cirkel træning og Crossfit træning.
Hele kroppen bliver udfordret på kondition, styrke, udholdenhed, smidighed og balance.
Det kan være en god ide at varme lidt op i centret inden træningen.
Man er selv ansvarlig for hvor meget kan klare og hvor meget man presser sig selv.
Det er vigtigt at starte stille og roligt op de første gange man er med og det er helt ok hvis man ikke gennemfører hele programmet hver gang.    
Funktionel Cross / Charlotte LübkerFC er holdet hvor alle facetter af fysisk aktivitet kommer i spil (styrke, udholdenhed, smidighed og balance).
Timen består af en/eller flere WOD’s som udføres alene eller makker/grupper.
Øvelserne tager udgangspunkt i kropsvægt, KB’s, elastikker O.lign.
Øvelserne skaleres så de passer til den enkelte deltager, og derfor kan alle deltage.
Timen starter med en opvarmning og slutter med udstrækning.
Step-ToningStep-toning: konditionstræning på stepbænk til simpel koreografi. Du bliver guidet gennem denne energifyldte træningstime hvor alle kan følge med. Timen starter med 20-25 min konditionstræning på stepbænk. Den sidste halvdel af timen laver vi styrkeøvelser for overkrop og mave-balle-lår og ryg, ved hjælp af redskaber som håndvægte og bodybarrer. En time spækket med energi og power.
SpinningSpinning er en aktiv forbrændingstime hvor alle kan være med, både begyndere og rutinerede. Du bliver guidet af instruktøren. Vi får pulsen op og sved på panden til god musik.
Det anbefales at hente Appen MyWellness fra Technogym, og oprette en profil i denne. Inden timens begyndelse, kan du scanne QR koden på den cykel du benytter, og alle dine data bliver tracket i Appen, samt du kan følge din egen præstation på cyklens computer og på storskærm i salen.
YogaKom og stræk din krop glad! Mild Hatha Yoga hvor alle kan være med. Fokus på udstrækning, vejrtrækning, smidighed og enkelte styrke øvelser. Medbring gerne egen måtte og et tæppe til udspænding sidst i timen.
ZumbaZumba Fitness på 10. År i Søften. Kom og dans dig glad med os til skøn latin amerikansk musik. Vi danser Samba, Cumbia, Reagaton, Salsa Merenque, diverse radiohits samt gamle Oldies. Når træning også skal være sjovt.