DANS for børnene!

13-05-2017 10:00 - 13:00
Søften Kultur- og Idrætscenter
Address: Kvottrupvej 9, 8382 Hinnerup, Denmark

Vær med til at gøre en STOR forskel for alvorligt syge børn og deres familier!

Lørdag den 13. maj kl. 10-13 finder vi nemlig de store smil, og det bedste dansetøj frem, når vi danser penge ind til fordel for TrygFondens Familiehus i Skejby, Aarhus.

Gennem tre timer får I mulighed for at prøve tre forskellige dansetyper, når vi slår os løs med BOKWA, Crossdance og Zumba! Der er garanti for høj energi, smil på læben og svedige dansemoves! Der er plads til alle former, aldre og køn, så kom og vær med!

Hele herligheden koster blot 150 kr, og beløbet går helt og aldeles ubeskåret til TrygFondens Familiehus. Udover tilmeldingsgebyret, så bliver det også muligt at donere yderligere gennem forskellige tiltag på dagen, som fx amerikansk lotteri, hvor vi trækker lod om fine præmier.

Vi håber at samle rigtig mange danseglade mennesker til en formiddag fuld af svedig glæde – og forhåbentlig også MANGE penge til Familiehuset!

Tilmelding sker ved indbetaling af 150 kr via mobile pay på mobilnummer: 20726355 (Sanne Juul, arrangør/instruktør) eller via bankoverførsel til reg: 2267 konto: 8983609636 (husk navn).

Detaljeret program for arrangementet følger senere, men vi kan allerede nu afsløre, at programmet byder på Crossdance med Sanne Juul, Trine Schmidt Berggren og Tinna Friis-Hansen, Zumba med Pernille Ryge Koch samt BOKWA med Jesper & Jimmi.

Det hele foregår i Søften Kultur- og Idrætscenter, Kvottrupvej 9, Søften, 8382 Hinnerup – 10 km nord for Aarhus, supertæt på E45 og med masser af p-pladser lige uden for døren.

Om Trygfondens Familiehus:

TrygFondens Familiehus er et tilbud til alle familier med langtidsindlagte børn på Aarhus Universitetshospital. Her kan familien bo sammen, og leve et så almindeligt hverdagsliv som muligt, mens barnet er indlagt på hospitalet.

Familiehuset er et uvurderligt tilbud, som giver familierne en tryg base og et frirum i en rigtig svær periode. TrygFondens Familiehus er ikke finansieret gennem det offentlige og er derfor helt afhængig af hjælp fra frivillige samt økonomiske sponsorater og donationer i alle størrelser og former.

Læs mere på www.trygfondensfamiliehus.dk